Haber

UNICEF ve Netflix, Gaziantep Nurdağı’nda GENÇLİK ALAN adlı tam donanımlı bir gençlik merkezi kuruyor.

Mersin Yenişehir Belediyesi, çocukların yaz tatilini dolu dolu geçirmesi hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor. Yaz okullarında 14 farklı branşta sanat eğitimi, 6 branşta spor eğitimi veren Yenişehir Belediyesi şimdi de çocuklar ve anneleri için renkli ve eğitici atölyeler düzenliyor. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, anneleri çocuklarıyla birlikte atölyelere davet etti.

Yenişehir Belediyesi yaz tatilinde çocuklara ve annelere farklı atölyelerle destek olacak. Yenişehir Belediyesi Akademi’de gerçekleştirilecek atölye çalışmaları ile çocuklar hem sanatta, bilimde, dansta, müzikte ve daha birçok alanda kendilerini geliştirecek, hem de arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirecekler.

Çocukların ve annelerin yaz tatilini daha keyifli ve eğitici bir deneyimle geçirmelerini hedefleyen Yenişehir Belediyesi, yaz okullarında verilen eğitimlerin yanı sıra renkli ve eğlenceli atölyelerle çocukların yaratıcılığını desteklemeyi amaçlıyor. Anne çocuk atölyeleri kapsamında çeşitli sanat, bilim ve zanaat etkinlikleri düzenlenecektir. Çocuklar için bilim ve sanat, P4C, fotoğraf, dans, bedensel konuşma, drama, ritim, taş hikayeler ve dahiler atölyeleri, anneler için mozaik, aile eğitimi, toplumsal cinsiyet eşitliği ve meditasyon atölyeleri düzenlenecek.

3 Ağustos Perşembe günü başlayacak atölyeler, 24 Ağustos Perşembe günü sona erecek. Tüm atölyeler, belirlenen günlerde saat 13.00 ortası ve 15.30’da Yenişehir Belediyesi Akademi’de verilecek. Atölyelere çocuklarıyla birlikte katılmak isteyen aileler 0324 327 46 40 veya 444 33 54 numaralı telefondan kayıt yaptırabilirler.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu